Avslutningshelgen uppdaterad..

Avslutningshelgen:

Bollar lördag Alvesta GK

10:40 – Alexander Carlén, Henrik Lindgren, Joakim Blomqvist

10:50 – Marcus Hellqvist, Conny Hellqvist, Marcus Westermark

11:00 – LEDARBOLL: Marcus Brorsson, Magnus Wass, Johan Holm, Mathias Westermark

Jag får det till att Conny, Marcus W, Marcus B, Magnus, Johan & Mathias faktiskt har chans på trofén inför sista deltävlingen.

Söndagen spelar vi Glasriket enligt modell som gemensamt bestäms under lördagskvällen… 10:30-10:50 har vi starttider då. Den är UTOM TÄVLAN i Pidjiej 2021!

Angående resa dit, det är en del som åker från olika håll och till och med olika dagar… Henke fredag morgon, Johan & Mathias direkt från Bro Hof fredag kväll… Ni andra kan väl styra upp samåkning på eget bevåg! Cirka två timmars resa från Uhamn-Alvesta…

Efter rundan på lördagen åker vi till övernattningshuset för dusch & någon ”för-öl”. Från kl 17:00 har vi sedan bord på Olearys Växjö. Käk där relativt omgående. Under eftermiddagen/kvällen kommer det dessutom ingå en femkamp med bland annat bowling & shuffleboard.

Som tidigare angivit så är kostnaden 900kr per person. I det ingår Boende inkl frukost söndag morgon. Greenfee lördag inkl äggmacka, frukt, dricka & tilltugg till golfrundan.

Utöver ovan så ingår femkampen med bland annat bowlingen & shuffleboard. Stolt sponsor i form av poppelsport.se är med och bidrar till alla som ställer upp och är med på säsongens höjdpunkt 😉

Mat & dryck på Olearys står var och en för själv…

Söndagen står var och en för också, greenfee & lunch osv.

Gällande övernattning så behöver några sova på luftmadrass, ni som har möjlighet att lösa en sådan att sova på meddelar Henke. Övriga sängkläder behövs också med. Förbered er på att ta med kudde, lakan & täcke…

Swisha Henke 900kr vardera senast torsdag, 070-2007415.

Prisutdelning av touren & femkampen sker under lördagskvällen. Räknar med sköna diskussioner om utveckling av Pidjiej i grupp även då och inte bara i en massa telefonsamtal… Väl mött för en skön golfhelg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *